Θα χρειαστείτε:
4 φέτες σολομού
1/2 φλιτζ. Βιτάμ Culinesse
1 φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη
2 κουταλιές κόκκους πιπεριού
1 κουταλιά εστραγκόν αποξηραμένο τριμμένο
1 κουταλιά ρίγανη
αλάτι
σαλάτα ανάμεικτη
τοματάκια κομμένα σε ροδέλες
άνηθο ψιλοκομμένο
Thousand Islands salad dressing
Εκτέλεση
1. Ξέπλυνε και στράγγιξε τις φέτες σολομού. Αυτή βέβαια είναι μόνο η αρχή.
2. Βάλε σε ένα μπολ τη φρυγανιά, τους κόκκους πιπεριού, το εστραγκόν, τη ρίγανη, αλάτι και ανακάτεψε.
3. Βάλε τις φέτες σολομού στο μπολ με το μείγμα μπαχαρικών και πάτησέ τις ελαφρά, ώστε να κολλήσουν στη μία πλευρά.
4. Λιώσε μετά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το Βιτάμ Culinesse και τηγάνισε τις φέτες σολομού, πρώτα από την πλευρά που δεν είναι καλυμμένη με μπαχαρικά, για 3-4 λεπτά.
5. Στη συνέχεια γύρισε τις φέτες κι από την άλλη πλευρά, με πολύ προσοχή να μην έχουμε ατυχήματα, και τηγάνισε τις για 2-3 λεπτά ακόμα.
6. Βγάλε τις φέτες σολομού με μια τρυπητή κουτάλα σε πιατέλα και σέρβιρε συνοδεύοντας με σαλάτα ανάμεικτη περιχυμένη Thousand Islands salad dressing και γαρνίροντας με τοματάκια και ψιλοκομμένο άνηθο.
Καλή όρεξη!
Πηγή: www.cookoo.gr