Μήπως ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που ξεχνάνε να ποτίσουν τα φυτά τους με αποτέλεσμα να τα βρίσκεις σύντομα σε απελπιστική – μη αναστρέψιμη κατάσταση; Σε εκείνους που νομίζουν πως όσο πιο πολύ νερό ρίχνεις στην γλάστρα τόσο περισσότερο αγαπάς το φυτό, με αποτέλεσμα να σαπίζει;
Οκ, γνωρίζουμε πως τρέχεις και δεν έχεις τον χρόνο για να τα θυμάσαι όλα, καθώς επίσης πως ίσως δεν κατέχεις πτυχίο γεωπονικής σχολής. Η τεχνολογία του 2020 είναι εδώ για να δώσει λύση και σε αυτό το πρόβλημα: Η ΙΚΕΑ συνεχίζει να μας εκπλήσσει με ακόμα μια καινοτομία στα πλαίσια του έξυπνου σπιτιού!

Με τον αισθητήρα ποτίσματος CHILIPULVER τα φυτά εσωτερικού χώρου στις γλάστρες σου δεν θα ξαναδιψάσουν. Η λειτουργιά του είναι τόσο απλή και ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακή και πρακτική.

Απλά τοποθετείς τον αισθητήρα στο χώμα της γλάστρας – και όταν έρθει η στιγμή του ποτίσματος, το μπλε φωτάκι θα αναψει για να στο υπενθυμίσει!

Λειτουργεί με μπαταρίες και όταν το φυτό σου είναι επαρκώς ποτισμένο, το φωτάκι led του αισθητήρα μένει σβηστό, εως ότου το φυτό σου διψάσει ξανά.
sticky.grΚΑΣΠΩ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΚΑΦΕ/ΧΡΥΣΟ/ΑΣΗΜΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ ΜΟΤΙΒΟ ΑΝΘΕΩΝ ΟΒΑΛ ΜΕΓΑΛΟ – 30x15x13cm
sticky.grΚΑΣΠΩ ΜΕΣΑΙΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΑΥΡΟ/ΚΑΦΕ ΕΦΕ ΞΥΛΟΥ – Φ13.5×12.5cm
sticky.grΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΚΑΣΠΩ (3 ΣΧΕΔΙΑ) ΚΑΦΕ ΜΠΟΧΟ ΜΕ ΚΡΟΣΙΑ – Φ13.5×12.8cm
sticky.grΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΚΑΣΠΩ (3 ΣΧΕΔΙΑ) ΕΚΡΟΥ-ΚΑΦΕ-ΓΚΡΙ ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ – Φ14×12.3cm
sticky.grΚΑΣΠΩ ΠΕΤΡΟΛ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΦΛΙΤΖΑΝΑ ΜΕ ΠΙΑΤΟ 25.5x19x14cm
sticky.grΚΑΣΠΩ ΠΗΛΙΝΟ ΜΠΛΕ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟ ΜΕ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ - Φ19x19cm
sticky.grΚΑΣΠΩ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ/ΛΕΥΚΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ MOTIBO ΜΠΟΧΟ ΜΙΚΡΟ - Φ13x12cm
sticky.grΚΑΣΠΩ ΠΗΛΙΝΟ ΠΕΤΡΟΛ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ - Φ19x19cm
sticky.grΣΕΤ/4 ΚΑΣΠΩ ΠΗΛΙΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΑ – S:Φ21.5×20.5, M:Φ26.5×24.5, L:Φ36×31, XL:Φ44x37cm
sticky.grΚΑΣΠΩ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΑΦΕ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ ME ΧΕΡΟΥΛΙΑ & ΒΑΣΗ - 17x10.4cm
sticky.grΚΑΣΠΩ ΜΙΚΡΟ ΤΕΡΑΚΟΤΑ/ΚΑΦΕ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΣΤΑΧΙΑ - Φ14x13cm
sticky.grΚΑΣΠΩ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΚΑΦΕ-ΛΕΥΚΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΛΑΔΙΑ ΔΕΝΤΡΑ Φ17x16cm

Και πως ακριβώς γνωρίζει ο αισθητήρας ότι το φυτό σου χρειάζεται πότισμα; Μπορείς να ρυθμίσεις τον αισθητήρα σε τρία διαφορετικά επίπεδα: σπάνια, μέτρια και συχνά. Για να κάνει ευκολότερα τα πράγματα η ΙΚΕΑ, οι τρεις αυτές ρυθμίσεις ανταποκρίνονται στην ετικέτα του κάθε τύπου φυτών που πουλάει.

Και το καλύτερο από όλα; Ο αισθητήρας ποτίσματος είναι διαθέσιμος στην απίστευτη τιμή 4,99€.

Φυσικά εάν είσαι σαν εμάς και έχεις περισσότερα από 10 φυτά θα πρέπει να δώσεις αρκετά λεφτά, γιαυτό τοποθέτησε αισθητήρες στα πιο δύσκολα φυτά στην διαχείριση, ή σε αυτά που συνήθως παραμελείς!
Για περισσότερες ιδέες και πληροφορίες για τον κήπο, το μπαλκόνι και τα φυτά κλικ εδώ!
























