Αχ, η γιαγιά… Μπορεί η καλή μας η γιαγιά να μας έφτιαχνε λεμονάδα ή βυσσινάδα γεμάτη στην άσπρη ζάχαρη σε σημείο υπερδιέγερσης, αλλά δύο γενιές μετά, ξέρουμε σίγουρα καλύτερα.
Ακολουθεί η συνταγή για την καλύτερη λεμονάδα που έχεις πιεί ποτέ. Αυτή που έκανες με τα χεράκια σου σε 20 λεπτά!
Μαύρη ζάχαρη
Ένα κομμάτι τζίντζερ 10 εκατοστών
Λεμόνια
Ανθρακούχο νερό της επιλογής σου
Νερό βρύσης ή εμφιαλωμένο
Ένας απο τους πιο απλούς και οικονομικούς τρόπους για να φέρεις λίγο απο το φθινόπωρο…
Επειδή καμιά φορά είμαστε τελειομανείς και πιστεύουμε ότι ακόμα και το παραμικρό πλεονέκτημα διακόσμησης μετράει,…
Και όχι μόνο το φθινόπωρο! Γιατί τα περισσότερα φυτά με εξαίρεση ένα, είναι απόλυτα ανθεκτικά…
Η έννοια του "έξυπνου σπιτιού" έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, με την τεχνολογία…
Και φυσικά οι γείτονες δεν θα ζηλέψουν μόνο, αλλά δεν θα μπορούν να δουν! Αυτή…
Η Άνοιξη είναι εδώ και ήρθε ο καιρός ο κήπος ή η αυλή σου να…