ΚΗΠΟΣ & ΜΠΑΛΚΟΝΙ

15 καταπληκτικά σπιτάκια κήπου!

Μια αποθήκη κήπου είναι πάντα χρήσιμη για την αποθήκευση των εργαλείων του κήπου και όχι μόνο. Βρήκαμε τa 15 καλύτερα σπιτάκια κήπου, για να δεις πιο στυλ σου ταιριάζει!

Σπιτάκια κήπου που θυμίζουν νεραϊδόσπιτο, σε πιο μοντέρνο στυλ, αλλά και ρομαντικά ή ρουστίκ σπιτάκια για να δεις πιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Εδώ το σπιτάκι κήπου θυμίζει αχυρώνα ενώ έχει κεραμίδια. Στην όψη φαίνεται πλαστικό, αλλά έχει σχέδια σαν να είναι φτιαγμένο από τούβλα.

Ένα σπιτάκι κήπου όμως μπορεί να αποτελέσει ταυτόχρονα και ησυχαστήριο για εσένα που θες να εκμεταλλευτείς την σκιά που ρίχνει. Δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από μια καρέκλα στο ντεκ ή στο πλάι της αποθηκούλας.

Η κλίση της σκεπής θυμίζει λίγο ασιατική παγόδα, αλλά ο σκοπός είναι να προστατεύει τους πάγκους και τους καναπέδες που βρίσκονται στο βεραντάκι-ντεκ. Το υπόλοιπο στυλ θυμίζει κλασσική διαρρύθμιση αμερικάνικου σπιτιού άγριας δύσης.

Αίσθηση μικρού σπιτιού, ειδικά χάρη στις ζαρντινιέρες έξω από τα παράθυρα. Η βάση είναι από τσιμέντο καθώς το έδαφος έχει φανερή κλίση προς τα αριστερά.

Ένα όμορφο σπιτάκι σαν και αυτό κολακεύεται από την λιμνούλα και τις πλάκες που την απαρτίζουν. Απόλυτα ταιριαστό και με αρκετό πράσινο, πρόκειται για μια από τις πιο διακριτικά καλόγουστες αποθήκες του αφιερώματος.

Ένα τόσο όμορφο πέτρινο σπιτάκι κήπου, δεν χρειάζεται πολλά πράγματα για διακόσμηση πέρα από το πράσινο γύρω. Αν έχεις την δυνατότητα για μια τέτοια κατασκευή, τίποτα δεν σε εμποδίζει από το να βάλεις ένα κρεβάτι και να το έχεις για διπλή χρήση ως ξενώνα!

Απλό και όμορφο σπιτάκι κήπου δύο δωματίων όπου το μπαλκονάκι στα δεξιά είναι μαγικό, είτε βρέχει είτε έχει ήλιο! Το χρώμα του φυσικού ξύλου το κάνει να φαίνεται χειροποίητο, παρότι είναι αγορασμένο. Η ξύλινη βάση είναι σούπερ λειτουργική και το σχέδιο μοναδικό στην απλότητά του.

Σε πιο σκούρο ξύλο και με πράσινη διακόσμηση, αυτό είναι ένα σπιτάκι κήπου που εύκολα μετατρέπεται σε ξενώνα.

Κάτι πιο μοντέρνο εδώ, με τζάμι και πλαστικό – απομίμηση ξύλου. Μινιμαλιστική προσέγγιση, ενώ το βότσαλο του δίνει πόντους.

Ένα απολύτως γλυκό σπιτάκι κήπου κάνει την είσοδό του στην λίστα μας. Υπάρχει ένα υψηλό αίσθημα τάξης, ενώ εκεί που ρίχνει σκιά, προτιμήθηκε να μην φυτευτεί τίποτα. Έχει μια από τις πιο όμορφες σκεπές του αφιερώματος, που μοιάζει με παραδοσιακή βιοκλιματική σκεπή.

Ένα πρακτικό καλυβάκι σπιτάκι κήπου, δεν χρειάζεται πολλά πράγματα. Φαίνεται και μάλλον είναι ιδιοκατασκευή, η λιμνούλα δίπλα είναι ονειρική και τα φυτά χαμηλής συντήρησης. Όλα έγιναν σωστά και βάσει σχεδιασμού.

Η τυρκουάζ σκεπή τραβάει τα βλέμματα, την ώρα που το ντεκ θυμίζει πιάνο! Η χρωματιστή πόρτα προσθέτει πόντους και τα πολλά παράθυρα φυσικό φως. Άνετα μετατρέπεται σε ξενώνα.

Οι τριανταφυλλιές σε καλοσωρίζουν σε ένα σπιτάκι κήπου απολύτως χρηστικό. Φιλοξενεί εργαλεία και αντικείμενα κήπου, ενώ το αριστερά μισό χρησιμεύει ως θερμοκήπιο. Όμορφη και μοντέρνα κατασκευή.

Σπιτάκι κήπου δύο δωματίων, μονταρισμένο πάνω σε πλακάκια. Δεν έγινε κάτι διαφορετικό (αγοραστό είναι), αλλά η πέργκολα και οι σκεπές το κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό.

Ένα σπιτάκι κήπου απο κορμούς δέντρων! Εύκολη συνταγή για εγγυημένη επιτυχία: χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, δεν αφήνεις καμία πιθανότητα να μην βγει το αποτέλεσμα ευχάριστο, ενώ ταιριάζει με όλα τα στυλ διακόσμησης!

Share

Πρόσφατα Άρθρα

Δημιουργία εξυπνου σπιτιού: Διάβασε έναν οδηγό για αρχάριους!

Η έννοια του "έξυπνου σπιτιού" έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, με την τεχνολογία…

18/05/2024

15 Εκπληκτικοί Φράχτες που σίγουρα θα ζηλέψουν οι γείτονες σου!

Και φυσικά οι γείτονες δεν θα ζηλέψουν μόνο, αλλά δεν θα μπορούν να δουν! Αυτή…

11/05/2024

11 κατασκευές που μπορείς να κάνεις στον κήπο σου σε ένα σαββατοκύριακο!

Η Άνοιξη είναι εδώ και ήρθε ο καιρός ο κήπος ή η αυλή σου να…

11/05/2024

Είναι η κηπουρική στον κήπο ή στο μπαλκόνι η καλύτερη ψυχοθεραπεία;

Βάλε τα γάντια και δες γιατί η κηπουρική είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία που θα μπορούσες…

11/05/2024

8 κορυφαίοι μικροί κήποι και εξωτερικοί χώροι!

Ο καθένας δουλεύει με αυτό που έχει και έτσι στην περίπτωσή μας σου παρουσιάζουμε μερικούς…

11/05/2024

Καλοκαιρινή Διακόσμηση με διακοσμητικά φωτάκια γιρλάντα!

Αν θέλεις να αναζωπυρώσεις την καλοκαιρινή ρομαντική σου διάθεση με διακοσμητικά φωτάκια γιρλάντα για εσωτερικούς…

11/05/2024