Τραπεζάκι από γλάστρες

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και αν ακόμη δεν έχετε φροντίσει την διακόσμηση του κήπου ή του μπαλκονιού σας που λόγω ζέστης περνάτε τις περισσότερες ώρες κάντε το γρήγορα! Το παρακάτω DIY είναι εκτός από εύκολο και εντυπωσιακό , επίσης πολύ πρακτικό όπως άλλωστε όλα τα βοηθητικά τραπεζάκια του σπιτιού.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι 2 στρογγυλές γλάστρες διαμέτρου 12 εκατοστών, 1 στρογγυλό ανοξείδωτο ταψάκι επίσης 12 εκατοστών (όπως αυτό που ψήνουμε συνήθως την πίτσα),μπογιά της επιλογής σας σε μορφή σπρέυ και τέλος προαιρετικά αν θέλετε να είναι περισσότερο γερή και σταθερή η κατασκευή σας θα χρειαστείτε επίσης κόλλα .

Σε πρώτη φάση θα χρειαστεί να τοποθετήσετε κόλλα στην βάση των γλαστρών ώστε να τις κάνετε πιο σταθερές. Αφού έχετε ήδη βάλει την κόλλα στις βάσεις, εν συνεχεία τοποθετήστε με αντίθετη φορά τις γλάστρες την μια επάνω στην άλλη. Προτιμήστε διάφανη κόλλα έτσι ώστε αν σας ξεφύγει λίγο στην άκρη να μην φαίνεται άσχημα. Αν πάλι έχετε σκοπό να βάψετε τις γλάστρες με χρώμα θα χρειαστείτε μπογιές σε σπρέϋ για τις πλαστικές γλάστρες, πλαστικό χρώμα για τις πήλινες και ειδικό χρώμα για ξύλο ή μέταλλο. Τέλος τοποθετήστε το ταψάκι στο πάνω μέρος και το νέο σας τραπεζάκι κήπου είναι πανέτοιμο σε λιγότερο από 10 λεπτά.

*Για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα μπορείτε να τρυπήσετε τον πάτο των γλαστρών και να τις ενώσετε με μια ντίζα και ενα παξιμάδι.

*Εαν τους χειμωνιάτικους μήνες ή κατασκευή σας είναι εκτεθειμένη στην βροχή, καλό θα ήταν να περάσετε το πάνω μέρος όπου βρίσκεται το ταψί με ενα αντισκωριακό σπρέυ, ώστε να το έχετε και για του χρόνου!

 

Share

Πρόσφατα Άρθρα

15 Εκπληκτικοί Φράχτες που σίγουρα θα ζηλέψουν οι γείτονες σου!

Και φυσικά οι γείτονες δεν θα ζηλέψουν μόνο, αλλά δεν θα μπορούν να δουν! Αυτή…

11/05/2024

11 κατασκευές που μπορείς να κάνεις στον κήπο σου σε ένα σαββατοκύριακο!

Η Άνοιξη είναι εδώ και ήρθε ο καιρός ο κήπος ή η αυλή σου να…

11/05/2024

Είναι η κηπουρική στον κήπο ή στο μπαλκόνι η καλύτερη ψυχοθεραπεία;

Βάλε τα γάντια και δες γιατί η κηπουρική είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία που θα μπορούσες…

11/05/2024

8 κορυφαίοι μικροί κήποι και εξωτερικοί χώροι!

Ο καθένας δουλεύει με αυτό που έχει και έτσι στην περίπτωσή μας σου παρουσιάζουμε μερικούς…

11/05/2024

Καλοκαιρινή Διακόσμηση με διακοσμητικά φωτάκια γιρλάντα!

Αν θέλεις να αναζωπυρώσεις την καλοκαιρινή ρομαντική σου διάθεση με διακοσμητικά φωτάκια γιρλάντα για εσωτερικούς…

11/05/2024

15 υπέροχες ιδέες για φράχτες και μάντρες!

Οι τοίχοι και οι φράχτες δεν είναι μόνο βασικό στοιχείο της ασφάλειας, αλλά κατέχουν και…

11/05/2024