DO IT YOURSELF

12 ιδέες με ανοιξιάτικα διακοσμητικά στεφάνια, για να φέρεις την άνοιξη στην πόρτα σου!

Με την άφιξη της άνοιξης, σίγουρα θα ξεκίνησες κάποιες γνωστές εργασίες: έκανες τον ανοιξιάτικο καθαρισμό και φρέσκαρες το μπαλκόνι ή τον κήπο σου, οπότε τώρα ήρθε η ώρα να διακοσμήσεις το σπίτι σου για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα μοναδικό διακοσμητικό ανοιξιάτικο στεφάνι με λουλούδια για να φέρει λίγη ζεστασιά στην είσοδο σου και που θα απολαύσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας όλη την άνοιξη.

Κάναμε μια μικρή έρευνα και βρήκαμε ιδέες για να φτιάξεις το δικό σου διακοσμητικό ανοιξιάτικο στεφάνι. Είτε αποφασίσεις να φτιάξεις το ανοιξιάτικο στεφάνι σου με ψεύτικα λουλούδια, αποξηραμένα λουλούδια ή αγριολούλουδα, μόλις επιλέξεις τη βάση, οι επιλογές στα χρώματα είναι ατελείωτες. Με τις παρακάτω 12 ιδέες και συμβουλές για ανοιξιάτικα στεφάνια για την πόρτα, είναι βέβαιο ότι θα φέρεις τον ήλιο και την άνοιξη ακριβώς στην είσοδο του σπιτιού σου!

 

Ανοιξιάτικο στεφάνι πόρτας με λουλούδια που θα μαζέψεις

Προσπαθείς να μειώσετε τα έξοδα σου; Κανένα πρόβλημα. Πολύ από το υλικό που χρησιμοποιείται στα ανοιξιάτικα στεφάνια μπορείς να αναζητήσεις μόνη σου από πάρκα, δάση και τον δικό σου κήπο. Υπάρχουν πολλά πολύχρωμα λουλούδια και φυλλώματα αυτή την εποχή του χρόνου, όπως μπουμπούκια. κλαδιά και αγριολούλουδα, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα για το στεφάνι στην εξώπορτα σου.

Πρωτομαγιάτικο στεφάνι κίτρινο – Anthemion
Αυθημερόν παράδοση – Δωρεαν μεταφορικά

 

ΒΡΕΣ ΕΔΩ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ!


Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για να δημιουργήσεις ένα πρωτομαγιάτικο ανοιξιάτικο στεφάνι, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις ένα συγκεκριμένο χρωματικό ανοιξιάτικο συνδυασμό. Είναι μια δημιουργική διαδικασία και κάθε στεφάνι θα είναι μοναδικό, επομένως εξαρτάται από εσένα πώς θα προσθέσεις τα λουλούδια! Για τα ανοιξιάτικα στεφάνια, είναι καλό να έχουμε ένα καλό μείγμα λευκών, κίτρινων και ροζ λουλουδιών, χρώματα που υπάρχει άφθονα σε λουλούδια στην ελληνική ύπαιθρο την άνοιξη!

Ανοιξιάτικο διακοσμητικό στεφάνι με κορδέλα

Η προσθήκη μιας χρωματιστής κορδέλας στο διακοσμητικό στεφάνι σου, όχι μόνο δημιουργεί ένα οπτικό σημείο εστίασης και υποστήριξη για τη βάση του στεφανιού σου, αλλά βοηθάει στο δέσιμο με το κυρίαρχο χρώμα των λουλουδιών!

 

Πρωτομαγιάτικο στεφάνι κίτρινο – Anthemion
Αυθημερόν παράδοση – Δωρεαν μεταφορικά

 

 

Δοκίμασε στεφάνι με τεχνητά λουλούδια

Στα χειροποίητα ανοιξιάτικα στεφάνια με ψεύτικο φύλλωμα και λουλούδια, μπορείς να χειριστείς τους μίσχους καλύτερα από τα αληθινά ώστε να δημιουργήσεις αυτή την όμορφη εμφάνιση του στεφανιού της φωτογραφίας. Για να αποκτήσεις ένα πληθωρικό διακοσμητικό στεφάνι όπως αυτό, θα πρέπει να λυγίσεις το μίσχο των λουλουδιών προς τα πάνω αντί να τα εισάγεις απλά κατευθείαν στο στεφάνι.


Πρωτομαγιάτικο στεφάνι κίτρινο – Anthemion
Αυθημερόν παράδοση – Δωρεαν μεταφορικά

 

 

Πρόσθεσε διάφορες υφές στο πρωτομαγιάτικο στεφάνι σου

Σκέψου να συμπεριλάβεις διαφορετικές υφές στο ανοιξιάτικο στεφάνι σου και προτίμησε το φύλλωμα και τα μπουμπούκια με ξυλώδη στελέχη που θα διαρκέσουν περισσότερο. Αν τα συνδυάσεις με φρεσκοκομμένα λουλούδια θα έχεις μια πιο επιμελώς ατημέλητη και καθόλου στημένη οψη στο πρωτομαγιάτικο στεφάνι σου!Χειροποίητο στεφάνι με στάχυα και κίτρινες λεπτομέρειες
Anthemion Flowers   35€ 
 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ – ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

 

Διακοσμητικο στεφανι με αποξηραμένα λουλούδια για πιο vintage αποτέλεσμα

Ένα υπέροχο και διαφορετικό πρωτομαγιάτικο στεφάνι με αποξηραμένα άνθη ορτανσίας – η απλότητα και ο όγκος που δίνουν μιλάνε από μόνα τους Το σίγουρο είναι πως με το ρομαντικό vintage στυλ του, αυτό το στεφάνι με αποξηραμένα λουλούδια θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες που θα το δουν κρεμασμένο στην εξωπορτα σου! Θυμήσου να κρατάς τα αποξηραμένα στεφάνια λουλουδιών μακριά από την άμεση επαφή με τον ήλιο για να διατηρήσεις το όμορφα παστελ χρώμα τους.

 

Διακοσμητικό στεφάνι με pampas

Τα κλαδιά pampas έχουν μπει για τα καλά στις τάσεις διακόσμησης το 2022, οπότε γιατί να μην το ενσωματώσεις και στο ανοιξιάτικο διακοσμητικό στεφάνι σου; Αρκεί να ψεκάσεις το στεφάνι από pampas με λακ για να διατηρήσεις το σχήμα του.


 

Πολύχρωμο και πληθωρικό μαγιάτικο στεφάνι για την πόρτα σου

Αν έχεις αρκετό χώρο στην πόρτα για να κρεμάσεις το διακοσμητικό στεφάνι σου, μην διστάσεις να προσθέσεις πολλά λουλούδια και φυλλώματα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Δεν χρειάζεται να είναι εντελώς συμμετρικό και με όρια περιμετρικά. Τα πρωτομαγιάτικα και ανοιξιάτικα στεφάνια με λουλούδια φέρνουν σπίτια μας κάτι από την χαρά της φύσης, οπότε δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν κανόνες και περιορισμοί.

Πρωτομαγιάτικο στεφάνι κίτρινο – Anthemion
Αυθημερόν παράδοση – Δωρεαν μεταφορικά

 

Ανανέωσε το ανοιξιάτικο στεφάνι σου

Αυτό το πρωτομαγιάτικο στεφάνι έχει λιγότερο χρώμα από το προηγούμενο αλλά εξίσου μεγάλη διακοσμητικά αξία και προσωπικότητα. Εάν φτιάξεις ή αγοράσεις στεφάνι με φρέσκα λουλούδια, μπορείς να συνεχίζεις να προσθέτεις φρέσκα συχνά. Ειδικά αν το κρεμάς το στεφάνι στην πόρτα  το στεφάνι σου για αρκετές εβδομάδες, μπορείς να το κάνεις να δείχνει νέο, απλά ανανεώνοντας μερικά από τα λουλούδια του και τα φυλλώματα από τον κήπο, τον φράχτη σου ή αγοράζοντας μερικά επιπλέον φρέσκα λουλούδια!

 

Παραδοσιακό στεφάνι με κλαδιά ελιάς για την είσοδο

Κάνε την διαφορά στη διακόσμηση της πόρτας σου και φτιάξε ένα παραδοσιακό διακοσμητικό στεφάνι απο κλαδιά ελιάς! Θα διατηρηθεί πολύ καιρό, μπορείς να το αλλάζεις όσο συχνά θέλεις και ακόμα να το κρατήσεις και το καλοκαίρι!


 

Ένα υπέροχο διακοσμητικό στεφάνι με ευκάλυπτο και λουλούδια

Ο ευκάλυπτος με στρογγυλά φύλλα είναι ένα πανέμορφο φυτό και τα κλαδιά του εμφανίζονται ολο και περισσότερο σε βάζα σπιτιών. Οπότε ένα διακοσμητικό στεφάνι με τα φύλλα του δεν θα μπορούσε παρά να είναι εντυπωσιακό – πόσο μάλλον αν το συνδυάσεις με ροζ λουλούδια όπως στην φωτογραφία.

 

 

Ανοιξιάτικο στεφάνι από κλαδιά λεμονιάς

Ακόμα ένα εντυπωσιακό και διαφορετικό στεφάνι για την είσοδο του σπιτιού σου με κλαδιά λεμονιάς και λεμόνια! Στο συγκεκριμένο έχουν προσθέσει μύρτιλα, τα οποία μπορείς να αντικαταστήσεις με λουλούδια μπλέ ή μοβ χρώματος. Και αυτό το στεφάνι μπορεί να παραμείνει στην εξώπορτα σου άνοιξη και καλοκαίρι.

Είμαστε βέβαιοι ότι ιδέες για πρωτομαγιάτικα ανοιξιάτικα στεφάνια όπως αυτές, θα βοηθήσουν εσένα και τους καλεσμένους σου να νιώσετε πιο κοντά στην ανοιξιάτικη γιορτινή φύση! Πρόλαβε τα υπεροχα ανοιξιάτικα στεφάνια με αυθημερον παράδοση – εξαντλούνται αμέσως!

Share

Πρόσφατα Άρθρα

15 Εκπληκτικοί Φράχτες που σίγουρα θα ζηλέψουν οι γείτονες σου!

Και φυσικά οι γείτονες δεν θα ζηλέψουν μόνο, αλλά δεν θα μπορούν να δουν! Αυτή…

11/05/2024

11 κατασκευές που μπορείς να κάνεις στον κήπο σου σε ένα σαββατοκύριακο!

Η Άνοιξη είναι εδώ και ήρθε ο καιρός ο κήπος ή η αυλή σου να…

11/05/2024

Είναι η κηπουρική στον κήπο ή στο μπαλκόνι η καλύτερη ψυχοθεραπεία;

Βάλε τα γάντια και δες γιατί η κηπουρική είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία που θα μπορούσες…

11/05/2024

8 κορυφαίοι μικροί κήποι και εξωτερικοί χώροι!

Ο καθένας δουλεύει με αυτό που έχει και έτσι στην περίπτωσή μας σου παρουσιάζουμε μερικούς…

11/05/2024

Καλοκαιρινή Διακόσμηση με διακοσμητικά φωτάκια γιρλάντα!

Αν θέλεις να αναζωπυρώσεις την καλοκαιρινή ρομαντική σου διάθεση με διακοσμητικά φωτάκια γιρλάντα για εσωτερικούς…

11/05/2024

15 υπέροχες ιδέες για φράχτες και μάντρες!

Οι τοίχοι και οι φράχτες δεν είναι μόνο βασικό στοιχείο της ασφάλειας, αλλά κατέχουν και…

11/05/2024